"Esély a munkához"

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/nyska/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 48.000.000 Ft.

A Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány 2008. szeptember 01-én indította el ?Esély a munkához? című projektjét, amellyel a Békés megyében élő megváltozott munkaképességű nők és értelmi sérült fiatalok társadalmi befogadásának elősegítését, esélyegyenlőségük biztosítását, illetve munkaerő-piaci helyzetük javítását tűzte ki céljául. A kiválasztott 24 megváltozott munkaképességű nő, és értelmi sérült fiatal virágkötői és takarítói OKJ vizsgát adó képzésben vett részt a KISOSZ által szervezett tanfolyamokon, majd mind a 24 fő sikeres vizsgát tett. A képzést követően 18 fő munkavállalását segítette az a szakmai csoport, akik a pszichológiai tanácsadást, a gyógypedagógiai megsegítést, a mentorálást, valamint a speciális Jobwards módszer szerinti felkészítést biztosították a programban résztvevők számára. A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

~A PROJEKT ADATAI~

~MÉRFÖLDKÖVEK~

~GALÉRIA~

~KAPCSOLATAINK~

 

 

 

Rólunk

Alapítványunkat 1991-ben hozták létre a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Szociális Intézményegységének dolgozói az intézményben lakó sérült gyermekek és fiatal felnőttek életminőségének javítása céljából. Szervezetünk segíti az itt élő értelmi, mozgás, és halmozottan sérült gyermekek és fiatalok habilitációját, rehabilitációját.

 

Címkék